7 ian. 2012

O strada unica in lume

Nu este ceva neobisnuit sa vezi bani pe strada, dar atunci cind vezi un covor de monede stralucitoare pe o suprafata destul de mare, esti uimit. Aceasta strada este de fapt o alee dreptunghiulara de dimensiuni mari, numita HARVEST FIELD. Se afla in orasul New York, intre strazile Fifth Avenue si Sixth Avenue (sau Avenue of Americas). Toate monedele sunt de 1 cent, iar suma totala este de peste un milion de dolari. Banii vor fi utilizati in scopuri caritabile - granturi pentru studentii saraci din SUA. Este o initiativa originala, care mi-a stirnit interesul. Eu am deja citeva monede de 50 bani, mai sunt si alti doritori sa contribuie? :-) Poate facem si noi o astfel de strada... ce ziceti?

2 comentarii:

  1. O ideie minunata doamna Ana! :) Eu ma bag :)Cand i-l organizam si unde? Pe numele meu e link spre cartea din mustar si rapita. O zi placuta! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie mi-ar suride ideea unei zone de acest gen, pline cu banuti stralucitori de 50 bani, care dupa umplere sa fie folosita in scopuri caritabile. Doar ca la noi ar trebui pus deasupra un gratar, care sa impiedice accesul la "comoara". O alta idee ar fi sa colectam banuti aurii de 1 ban, valoare care nu este de interes pentru cei cu apucaturi rele. :-)

    Cu cit vom fi mai multi care vom sustine initiativa, cu atit avem sanse sa o punem in practica. Deocamdata suntem doi: dvs. si cu mine.

    Ma bucur sa cunosc o persoana cu mintea deschisa precum dvs., domnule Laurentiu.

    RăspundețiȘtergere