8 mar. 2011

Bijuterii crosetate originale

O zi speciala - 8 martie - este un prilej excelent de a posta citeva imagini ale unor bijuterii deosebite. Sunt crosetate din fire multicolore, uneori fiind adaugate si margelute de mici dimensiuni. Este in tendinte ca in 2011 sa porti astfel de bijuterii fantezie. Nu sunt greu de realizat si poti avea ceva unicat in fiecare zi (daca doresti). Eu ma bucur ca artele traditionale, precum crosetatul si tricotatul, revin in forta! Multe tinere nu au fost deloc preocupate sa le invete, dar acum sunt curioase sa incerce, ceea ce este de bun augur.

2 comentarii:

  1. SUPERBE BIJUTERIILE!
    LA MULTI ANI! tie, care faci mai frumoasa lumea in care traim, prin iubirea, caldura si delicatetea pe care le impartasesti. Din bratele Primaverii, primeste o urare de lumina si dulceata tuturor florilor care impodobesc aceasta luna speciala! 8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete, si caldura sufleteasca!

    RăspundețiȘtergere
  2. LA MULTI ANI, Daniela. Sper ca aceasta primavara sa fie pentru tine efervescenta in idei, creativa si plina de impliniri. Stiu din propria experienta ce bucurie simti in suflet atunci cind poti pune in aplicare proiectele originale care iti vin in minte. De aceea iti doresc sa fii creativa si sa pui in practica ceea ce visezi.

    RăspundețiȘtergere