8 feb. 2011

Street art in Polonia




Este un mod original de "arta stradala". Ideea i-a venit unei poloneze (NeSpoon) care isi expune mileurile crosetate vara, pe o plaja de la Marea Baltica. Oamenii care se plimba pe acolo admira si fac poze cu aceste "instalatii poetice" inedite. Mai multe detalii pe site-ul:
http://www.recyclart.org/2010/11/doily-artwork/



4 comentarii:

  1. Cred ca daca artistii ar apela mai des la astfel de idei ingenioase, arta ar ajunge mai repede la inima publicului. In fond, arta - in toate formele ei - trebuie sa fie expusa si nu tinuta in galerii. De aceea imi place arta stradala si o voi promova pe blog (doar daca este de calitate). Multumesc pentru vizita!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate Ana felicitari pentru initiativa si nu inteleg de ce atat pe canale media cat si prin alte mijloace de comunicare, arta nu este promovata .Se prefera doar non valoare(manele,fetite care mai de care mai tunate ,violenta sub toate formele ei,personaje dubioase gen,,perversul de pe Targu Ocna a carui STUPIDA replica,,ori suntem golani ori nu mai suntem a prins f bine aproape ca o aud adaptata la orice situatie si in orice moment si cateodata am impresia ca a depasit in notorietate replica celebra,, a fi sau a nu fi " a lui Shakespeare.Mare pacat! dar cred ca noi toti purtam o vina pentru ca nu luam atitudine dar se pare ca suntem coplesiti de situatie si grijile zilnce ne fac impasivi.Oare de ce ? cine are acest interes ca valorile adevarate sa fii desfiintate? Concluzia: ARTA SI VALORILE TREBUIE SPRIJINITE ,ARATATE, SUBLINIATE...INVATATE,MEDIATIZATE.NOI TREBUIE S-O SUSTINEM S-O PROMOVAM.

    „Artistul trebuie să fie
    mai puternic decît arta lui,
    pentru ca trebuie să o apere!”
    (Matisse)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt de acord cu tine 100%. Ar trebui sa existe o miscare care sa promoveze valoarea, indiferent de formele pe care le ia. Eu voi face tot ce pot pe acest blog. Stiu ca e o picatura intr-un ocean, dar sper sa fie tot mai multi cei care vor face ceva asemanator. Te mai astept pe aici cu mare placere.

    RăspundețiȘtergere