16 feb. 2011

Icoane ortodoxe din ata







Vladimir Denschikov este Artist al Poporului in Ucraina. El creeaza de peste 30 de ani niste icoane ortodoxe deosebite, in tehnica macrame, fara aur sau pietre pretioase. Fiecare icoana este realizata in unic exemplar si are milioane de noduri. Cu o rabdare infinita, o migala iesita din comun si o creativitate de invidiat, el a reusit sa realizeze niste opere ce vor ramine pentru totdeauna in sufletele celor care le privesc. Trebuie sa recunoasteti ca sunt de o frumusete aparte...

2 comentarii:

  1. Ana intr-adevar operele acestui artis vor ramane vesnic in suletul celui care le admira.Eu nu le-as numi opere de arta as spune mai degraba ca sunt o concretizare a unor,, minuni divine"un semn ca miracolele se intampla la tot pasul,iar tu esti o persoana harazita de Dumnezeu cu un suflet nobil si c-un special si rafinat simt al observatiei care aduci in prim-plan,in in suletul nostru in fata ochilor nostri aceste nestemate valori si pentru asta eu personal iti multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am fost de-a dreptul uimita de faptul ca aceste icoane sunt realizate de un barbat!!! Se pare ca tehnica macrameului a fost dusa la un nivel superior, demonstrat de aceste icoane superbe! Ma bucur ca iti plac. Asta inseamna ca ai sufletul deschis catre frumos. Multumesc pentru cuvintele frumoase. Te mai astept.

    RăspundețiȘtergere