31 mar. 2014

Reciclare cauciucuri

 
 

Este primavara si natura renaste peste tot... Iata un moment bun sa facem schimbari in gradina noastra sau parcul, in care ne plimbam copiii. Daca suntem creativi, putem sa folosim cauciucurile vechi pentru a da un plus de culoare, dar si pentru a planta copacei, flori, verdeata, arbusti etc. 

In imaginile de mai sus sunt citeva idei de reciclare. Sper sa va placa!


Rame mozaic

 
 
 

Conceptul DIY ("Do-it-yourself" in traducere "fa singur") ia amploare si tot mai multi oameni incearca sa fie creativi si sa realizeze singuri tot felul de lucruri. 

Ramele tip mozaic sunt frumoase si innobileaza orice fotografie (sau oglinda). Va prezint citeva exemple si poate ca va voi stirni interesul sa creati o astfel de rama plina de culoare.

Mult succes!

17 mar. 2014

Ia romaneasca


Azi am descoperit un blog foarte interesant, care arata o mare dragoste pentru ia romaneasca. Doamna Ioana Corduneanu a cules cu migala tipare si tehnici de coasere, ce va pot fi utile daca doriti sa va faceti singure o ie traditionala. 

Mie mi-a placut blogul si de aceea l-am mentionat azi, aici. Sper sa va trezesc curiozitatea si placerea de a va confectiona (si decora) propria voastra ie.

Blogul este:
semne-cusute.blogspot.ro