28 sept. 2013

Inel neobisnuit




Ce ziceti de aceasta idee? Mai intai se masoara dimensiunea degetului cu o banda de hartie. Apoi se ia o lingurita care are o terminatie frumoasa, se spala bine cu solutie de bicarbonat si se taie la dimensiunea dorita (eliminand lingurita propriu-zisa). Se finiseaza marginile si - in final - se modeleaza cu un clestisor special, astfel incat sa ia forma unui inel. 

In imaginile de mai sus este descris acest proces.

22 sept. 2013

Traiste etno

 
 

Iata o afacere romaneasca de succes: traistute cu motive folclorice. Dupa cum se vede in imagini, aceste genti sunt decorate cu cusaturi traditionale (cruciulite).  Este o idee buna sa fie valorificate motivele populare in produse moderne. Acesta este conceptul denumit ETNODESIGN.

1 sept. 2013

Primul Beetle crosetat

 

Am fost mirata sa gasesc pe internet aceasta informatie: cel mai frumos VW Beetle din lume in 2013 este o masinuta acoperita in intregime cu "dantela" crosetata. Au fost conceptia a doi nemti (sot si sotie). Cei doi - Magne si Magnus Schwarz - au utilizat pentru proiectul lor 40 kg de fire de diferite culori. Rezultatul a lasat pe toata lumea fara replica... Broscuta originala le-a cistigat inimile si voturile.

Sursa: http://debarbati.ro