22 iun. 2013

Bufnite originale

 
 
 

Daca vreti sa reciclati creativ ceea ce nu va mai trebuie in gospodarie, iata mai sus citeva idei de bufnite. Sunt foarte simpatice si isi pot gasi locul cu usurinta in copacii din curtea dvs. Va vor binedispune atunci cind le priviti, vor fi personaje haioase in pozele facute cu copiii sau nepotii vostri si vor stirni admiratia vecinilor & prietenilor.

Sursa imaginilor: 
https://www.facebook.com/KreativitaAInspiracia

13 iun. 2013

Business creativ (2)




Iata citeva imagini de bratari textile, care vin sa completeze postarea anterioara. Tehnicile de obtinere sunt diferite: coasere, lipire, crosetare, impletire fire colorate si altele

Florile din voal sau organza sunt usor de realizat (tutoriale puteti gasi pe youtube). Daca aveti resturi de dantela puteti sa incercati si cu ele - veti fi surprinse ce flori frumoase vor iesi din miinile voastre. Am vazut brose si cocarde pentru nunti create cu aceste tehnici si m-a uimit frumusetea lor delicata. Mie mi se par mult mai frumoase decit multe bijuterii din metale pretioase!

 


Business creativ (1)

 
Iata o idee de afacere pentru persoanele creative si cu multa rabdare in montarea elementelor specifice bijuteriilor (aplicatii de dantela, panglici, elemente metalice, margele, paiete, cristale etc). 
 
Bijuteriile textile ne duc cu gindul la epocile romantice, cind doamnele erau foarte elegante si apreciau dantelele, broderiile, cusaturile decorative cu fir metalic (pe atunci aur, argint) si goblenurile. Muzeele lumii inglobeaza in colectiile lor imbracaminte de tip renascentist, victorian si din alte epoci similare (unele originale, unele reproduse fidel dupa fotografii vechi).

Voi mai posta imagini cu bijuterii textile pe acest blog pentru ca ne pot inspira atunci cind vrem sa ne alegem un hobby, ce poate deveni un business profitabil. Sa nu uitam ca fiecare doamna sau domnisoara vrea sa poarte bijuterii unicat, ca sa poata stirni interesul celor din jur (la o petrecere, in club sau in cercul de prieteni).

Astept reactiile voastre...