23 apr. 2011

Rochii din ciocolata

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Iata ca traditionalele oua de ciocolata si iepurasii de Paste au fost inlocuiti cu altceva... La Paris a avut loc o parada de moda mai putin obisnuita: rochii si accesorii din ciocolata! Ma intreb cit timp rezista asemenea creatii vestimentare, pe de o parte datorita pofticiosilor, iar pe de alta parte datorita caldurii corpului uman si ambientului. Oricum modelele arata delicios. Abia astept show-ul de anul viitor, ca sa vad cit de departe pot fi impinse limitele creativitatii.

20 apr. 2011

Decoratiuni originale cu ocazia Pastelui













Fie ca Sfintele Pasti sa aduca mese pline de bunatati si decorate cit mai creativ! Se spune ca mincarea se gusta mai intii cu ochii si apoi cu papilele gustative. Sunt convinsa ca o masa pe care sunt luminari aprinse (chiar si de forma obisnuita), flori si plante verzi, castronase cu oua colorate (eventual avind si firave tulpini de griu incoltit drept suport pentru aceste oua), servetele de hirtie cu iepurasi, figurine de ciocolata, puisori galbeni din material textil s.a. va spori apetitul si buna dispozitie a comesenilor. Va doresc tuturor sarbatori linistite si bucuria sa va inunde sufletele.

11 apr. 2011

Se poate locui intr-un Boeing 727?

 
 
 

Daca nu va puteti imagina cum este sa transformati un avion Boeing 727, iata fotografii care demonstreaza ca este totusi posibil. Cu multa inventivitate, Joanne Ussary a cumparat un astfel de avion (dupa ce a fost casat) si l-a transformat in spatiu de locuit. Totul a costat 30.000 USD. A folosit din plin lemnul pentru a crea o atmosfera calda si primitoare. Are chiar si un jacuzzi inauntru. Vizitatorii ei au fost uimiti de aceasta transformare inedita, dar si de perspectiva incintatoare care se poate admira la orice ora din zi si din noapte. O idee cu adevarat indrazneata, pentru care Joanne merita toata aprecierea noastra! Se dovedeste inca o data ca visele pot deveni realitate daca te mobilizezi si iti folosesti creativitatea.

4 apr. 2011

Gradini verticale






Ce poate fi mai frumos decit sa ai in interior pereti de pe care iti zimbesc plantele preferate, indiferent de sezon? O persoana inventiva a gasit metoda prin care acest lucru este posibil. Imaginile de mai sus dovedesc ca acest concept a prins la public si toti mai multi doritori de verdeata au fost incintati sa aduca gradina in interior, fara sa ocupe prea mult spatiu, deoarece ea este verticala! Astfel de spatii verzi se gasesc in hoteluri, linga piscine interioare sau exterioare, in spitale, mall-uri, banci sau in institutii publice. Mie imi place ideea si de abia astept sa o pun in aplicare...